free amp templates

Blandt branchens bedste priser!

Vi har udarbejdet pakkeløsninger til overkommelige priser, men hvis ikke du synes en pakke passer til dig så fortvivl ej, vi kan altid kontaktes for at snakke om mulighederne for dit ønske.  
Vi er bestræber os på at skabe det bedst mulige produkt til netop dig. 

Vores priser

Til privatpersonen

Fra 1500 kr,-
 
 • Privat pakken er for dig som er stolt af din bolig og ønsker at have nogle billeder eller videoer at vise frem til vennerne, familien eller måske bare til egen beundring.

 • Pakken Indeholder:
  30 minuter i luften hvor du kan dirigere præsist hvad du ønsker vores dronepilot skal optage eller fotografere. Denne pakke tilader ubegrænset antal uredigerede fotos eller videoer og yderligere 5 redigerede fotos.  
  (50 kr. pr. redigeret foto efter de første 5) 

Til landmanden

Fra 1000 kr,-

 • Landmands pakken er til dig der har brug for mere information om dine marker fx. for at se forskel i afgrøders vækst, korrektion af såspor, undersøgelse af dræn mm.
 • Pakken Indeholder:
  Op til 2 timers flyvning
  Fotogravering af mark fra oven, med eventuel redigering som kan tydeliggørelse relavante fokuspunkter.
  (Vi tilbyder mængderabat ved opfølgende fotosetioner. For at høre mere, kontakt os via telf: 30 45 13 43 eller anmod om et tilbud i "kontakt" panelet ovenfor)
Til ejendomsmægleren

Fra 7500 kr,- 
 
 • Ejendomsmægler pakken har alt hvad du skal bruge for at sælge din ejendom og garentere at fange samtlige potentielle køberes opmærksom.

 • Pakken Indeholder:
  Alle billeder af huset bliver redigeret om nødvendigt  både indenfor, udenfor, fra jorden og fra luften.  
  En virtuel rundvisning af hele boligens inderside uanset boligens størelse og antal værelser! 
  (for promo video, udendørs virtuel rundvisning eller andre forspørgsler kontakt os via telf 30 45 13 43 eller anmod om et tilbud i "kontakt" panelet ovenfor.

Kørselstillæg/forplejning er ikke inkluderet i prisen da det varierer i behov. Er logi nødvendigt på grund af en større opgave kan det faktureres separat eller aftales nærmere på forhånd.

Alle priser er relative.
I er velkommen til at kontakte os for en samtale omkring jeres ønske, hvor vi giver rådgivning og får aftalt pris, tid og sted. Dermed får vi sammen skabt det bedst mulige produkt.
Herefter aftales en pris, med mulighed for overslag.
Uanset hvilken pakke der vælges modtages både RAW billeder og JPEG billeder, og alt afhængig af aftale også redigerede billeder.
Forhold såsom kørsel, tidspunkt, dispensation fra Trafikstyrelsen og andet påvirker prisen, så vi opfordrer altid til at du kontakter os og får et fast tilbud.

Vi gennemgår meget gerne vores tilbud i detaljer og hvis der er noget du skulle være det mindste i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os så du kan være sikker på vi kan udføre dit specifikke job.

Vores betingelser

Betalingsbetingelser: Betaling modtages efter en udført fotosession hvorefter produktet udleveres (medmindre anden tidsfrist er blevet aftalt pga. for eksempel redigeringstid)

Vejrforhold: Da det danske vejr ikke altid er lige godt og ofte kan skifte med kort varsel, forbeholder vi os retten til at aflyse en booking. Dette bliver vi nødt til da forholdene skal være gode til droneoptagelser, både for en sikker flyvning og at udstyret er i top. Vi er meget fleksible når det kommer til at få dine optagelser i kassen. Mange af vores jobs er booket i sidste øjeblik. Vi skal dog have tid til at lave vores pre-flight forberedelser og sikre at flyvningen kan foretages i henhold til gældende flyveregler for droner, samt sikre at vi kan opfylde kravene til vores dispensation og evt. særtilladelse vi måtte have fået.

Vi forhåndsbooker naturligvis gerne jobs på ønskede datoer med forbehold for at fast-bookede jobs har førsteprioritet. Vi er dog meget fleksible med mulighed for bookinger og gør alt hvad vi kan for at opfylde dine ønsker.

Fortrolighed: Vi ønsker altid at vores kunder skal føle sig trygge når de arbejder med os. Derfor foregår alle samtaler udelukkende privat, og bliver aldrig delt udenfor firmaet medmindre anden aftale.

Aflysning: Hvis et job aflyses af kunden af andre årsager end vejrlig, og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil vi fakturere et gebyr på 30% af den oprindelige tilbudspris til dækning af vores omkostninger (forberedelser, kørsel, pilot) medmindre andet er aftalt på forhånd.

Brug af materiale: Vi er meget stolte af vores arbejde og ønsker så vidt muligt at vise det frem. Såfremt muligt ønsker vi derfor også at dele visse billeder eller videoer fra det arbejde vi har udført for dig. Dette gøres selvfølgelig altid efter aftale og vi vil aldrig dele noget vi ikke har fået tilladelse til.

Lokalitet

Fyn, Danmark

CVR: 39906147

Kontakt

Email: info@skyphotos.dk                
Tlf. Malthe Jensen: 30 45 13 43 
Tlf. Casper Cramer: 20 57 08 88