bootstrap responsive templates

Professionel virtuel rundvisning

Udover normale billeder tilbyder vi også at man kan få lavet en virtuel rundvisning.
 

Hvad er en virtuel rundvisning?

En virtuel rundvisning er en interaktiv fremvisning af en fysisk plavering, lavet med 360 graders kamera. Med en virtuel rindvisning kan man bevæge sig rundt i et eller flere lokaler, og udforske placeringen fra hvorsomhelst i verden.

Hvorfor lave en virtuel rundvisning?
En virtuelle rundvisning er den optimale måde at vise en bolig, ligemeget om formålet er at vise sit sommerhus til misundlige venner eller når det gamle hus skal til salg, og man vil tiltrække så mange kunder som muligt.

Til salg af hus
Hvis du vil have højere engagement fra potentielle købere er en virtuel rundsvisning perfekt til dig. Huskøbere bruger gennemsnitligt 52% mere tid på listninger med en virtuel rundvisning, sammelignet med boliger uden. 

Pris for en virtuel rundvisning: 
Denne pris kan variere meget ud fra hvor stort et område der skal dækkes, om rundvisningen skal indeholde udearealer og eventuelt panoramapunkter fra luften. Af denne grund forhandles en pris ved at ringe til os på 30 45 13 43 eller anmode om et tilbud i "kontakt" panelet ovenfor. (Ejendomsmægler pakken har en virtuel tur inkluderet i prisen)

Demonstration af en virtuel rundvisning på Størvænget 7, Middelfart:


Lokalitet

Fyn, Danmark

CVR: 39906147

Kontakt

Email: info@skyphotos.dk                
Tlf. Malthe Jensen: 30 45 13 43 
Tlf. Casper Cramer: 20 57 08 88